Over PREBOS

PREBOS is het verkoop platform voor verschillende toonaangevende innovatieve bouwmaterialen met een focus op reductie van bouwtijd, bouwkosten en een hogere eind kwaliteit.

PREBOS staat voor prefab bouw systemen en heeft de volgende missie:

“Eenvoudig en snel een hoge kwaliteit van bouwen nastreven middels prefab bouwelementen”

Onze partners selecteren wij nauwkeurig en beschikken naast een gedegen technische kennis ook over een uitstekende financiële rating.

Bathsystem

Voor het bedrijf Bathsystem Spa uit Italië zijn wij de partner die haar prefab badkamers en keukens op de Nederlandse markt brengt en helpen wij innoveren aansluitend op de behoefte van de Nederlandse bouwsector.

De door PREBOS verkochte prefab badkamers en keukens worden geproduceerd door Bathsystem. Bathsystem is de grootste fabriek voor de fabricage van prefab badkamers en prefab keukens.

In de vier fabrieken met een totaal oppervlak van 21.000 m² worden jaarlijks ongeveer 7.000 eenheden geproduceerd.

Het bedrijf is marktleider in Europa met vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland, Ierland, Scandinavië, Spanje, Frankrijk, België en Nederland.

Het product is met name geschikt in bouwprojecten, waarbij de repetitie het voordeel oplevert, zoals in hotels, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, studentenhuisvesting en seriematige woningbouw.

De kant-en-klaar eenheden (badkamers en keukens) zijn niet alleen beschikbaar in lichtgewicht beton, maar ook in een kwalitatief hoogwaardige metaalconstructie.

In Hout Gebouwd

Dankzij een samenwerking met het bedrijf Ritsu uit Estland leveren wij duurzame houten woningen in verschillende varianten. De woningen worden volgens een zorgvuldig proces gebouwd in Estland en vervolgens op de uiteindelijke bestemming opgebouwd.

Ritsu werkt met zelf ontworpen machines, waardoor en volledige controle is over het productieproces. Dit levert een eindproduct op van hoogstaande kwaliteit, of het nu gaat om maatwerk of woningen welke op fabrieksspecificatie gebouwd worden.

Exclusieve wandafwerking

Namens onze partner Reliefwalls leveren wij exclusieve wandafwerking voor al uw projecten. Met elementen gemaakt van eiken- en berkenhout kunnen wij uw gebouw voorzien van een kwalitatief hoogwaardige afwerking die voldoet aan alle duurzaamheidseisen.

De Reliefwalls vormen een uniek design voor de wandafwerking van interieurs, gevormd door kleine stukken houtelementen. Elk van deze stukken is individueel gesneden met elk een eigen houtnaad om gezamenlijk een uniek en hoogwaardige wandafwerking te vormen. De Reliefwalls zijn verkrijgbaar in eiken- en berkenhout in drie verschillende patronen. De houtpanelen worden afgelakt met een specifieke matten laag, die geschikt is om te behangen, verven of anderzijds te bewerken.